Nakamura İçin İstenen Rakam Geri Adım Attırdı

Trabzonspor’un sol kanat transferinde öncelikli adaylarından biri olan Keito Nakamura için Fransız kulübü Reims’in talep ettiği bonservis bedeli süreci kilitledi. Japon futbolcu için 13 milyon eurodan kapı açan Reims, bordo-mavililerin planlarını altüst etti. Bu rakamı mevcut transfer politikası içinde yüksek bulan Trabzonspor yönetimi, transferi şimdilik askıya alma kararı aldı.


Sol kanatta çıkmaza giren Trabzonspor’a bir kötü haber de Keito Nakamura’dan geldi. Oyuncunun bonservis ücretinde rakam 13 milyon euro’dan açıldı Trabzonspor rotayı başka yöne kırdı.


Bordo-Mavililerin alternatifleri arasında çok zor gözükse de Oğuz Aydın var. Ahmet Kutucu taraftarın tepkisi ile karşılanırken Aral Şimşir’de de beklentiler boşa çıkmış oyuncu sezon sonuna işaret etmişti. Trabzonspor’un sol kanada takviyesi için gündeme gelen oyunculardan biri olan Japon oyuncu Keito Nakamura’da Fransız Kulübü Reims 13 milyon euro bonservis ücreti istedi. Trabzonspor süreci şimdilik askıya aldı. Kontenjanda açık bekleyen Karadeniz Fırtınası bu noktada Felipe Augusto ve Olaigbe’den çıkış metodunu değerlendiriyor.

Trabzonspor’da Transfer Fırtınası: Giden Çok, Gelen Daha da Fazla mı?
Trabzonspor’da Transfer Fırtınası: Giden Çok, Gelen Daha da Fazla mı?
İçeriği Görüntüle

SAvic ve Nwakaeme’den olumsuz tavır

Nwakaeme ve Savic’ten de sözleşme fesihi anlamında henüz ilerleme sağlayamayan Trabzonspor bu oyuncuların yokuşa sürme düşüncesinden hiç hoşnut olmadı. Sol kanatta Reims’te çok iyi bir sezon geçiren 25 yaşındaki oyuncu 22 maçta rakip ağları 10 kez sarstı. Trabzonspor, oyuncunun bonservis bedelinde bir indirim olması ve kontenjan açılması durumunda transfer defterini yeniden açacak.

Muhabir: BİROL SANCAK