Trendyol Süper Lig’de sezonun son derbisinde Galatasaray’ı ağırlayacak olan Trabzonspor’da, taraftarlar adeta seferberlik ilan etti. Bordo-mavili renklere gönül veren on binlerce taraftar, Papara Park’ta oynanacak derbi öncesi tribünlerdeki yerini saatler öncesinden aldı.

TRİBÜNLER MAÇTAN SAATLER ÖNCE DOLDU

Trabzon’da güzel hava eşliğinde derbi coşkusu erken saatlerde başladı. Taraftarlar sabahın erken saatlerinden itibaren stadyum çevresine akın ederken, karşılaşmanın başlama düdüğünden çok önce tribünler tamamen doldu. Tezahüratlar ve bayraklarla adeta görsel bir şölen yaşandı.

GURBETTEN GELENLER HEM HASRET GİDERDİ HEM DESTEK OLDU

Trabzonspor, Yine Hakemlerin Skandal Kararları Sonrası Galatasaray’a Mağlup Oldu
Trabzonspor, Yine Hakemlerin Skandal Kararları Sonrası Galatasaray’a Mağlup Oldu
İçeriği Görüntüle

Derbi heyecanı sadece Trabzon’la sınırlı kalmadı. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından gelen çok sayıda taraftar, hem memleket özlemini giderdi hem de takımlarına destek olmak için stadyumdaki yerini aldı. Taraftarlar arasında duygusal anlar da yaşanırken, dostluk ve futbol heyecanı bir araya geldi.

TEK SES, TEK YÜREK: TRABZONSPOR İÇİN

Taraftar gruplarının organize ettiği tezahüratlar, dev bayraklar ve koreografilerle derbi öncesi stadyum adeta karnaval alanına dönüştü. Bordo-mavili taraftarlar, takımlarına galibiyet yolunda moral vermek için 90 dakika boyunca destek sözü verdi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN