Ancak Arda Kardeşler'in geçmişteki hakem performansı ve maçlarının çoğunun tartışmalı geçmesi, Trabzonspor taraftarlarını endişelendiriyor.

Arda Kardeşler, daha önceki maçlarında ortaya koyduğu vasat hakem performansı ve kararlarıyla sık sık eleştirilere maruz kalmıştı. Özellikle Trabzonspor'un son oynadığı Kasımpaşa maçında yediği ilk golde hakem ve VAR hatalarının büyük rol oynadığına inanan Bordo-Mavili taraftarlar, yeni bir hakem hatasıyla karşılaşmaktan endişe ediyorlar.
Trabzonspor'un büyük bir özveriyle mücadele ettiği bu dönemde, kritik bir derbinin hakemi olarak Arda Kardeşler'in atanması, taraftarları tedirgin ediyor. Maç öncesi büyük bir heyecan ve beklenti içinde olan Trabzonspor taraftarları, hakem hatalarının sonucu etkilememesi için federasyon ve hakemlere dikkat çağrısında bulunuyorlar.
Ayrıca, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasındaki diğer maçların hakem atamaları da kamuoyuyla paylaşıldı. Bu atamaların ardından, Trabzonspor - Beşiktaş derbisi büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

B2Fa057F B1D6 4Ccd Ba2F B6831Dba2850

LİGDE BUGÜN
17.00 Hatayspor-Fatih Karagümrük: Ömer Faruk Turtay
17.00 Ankaragücü-Sivasspor: Abdulkadir Bitigen
20.00 Samsunspor-Galatasaray: Tugay Kaan Numanoğlu
3 ŞUBAT CUMARTESİ
13.30 Çaykur Rizespor-Konyaspor: Cihan Aydın
16.00 Başakşehir-İstanbulspor: Emre Kargın
19.00 Antalyaspor-Fenerbahçe: Volkan Bayarslan
19.00 Gaziantep-Kayserispor: Murat Erdoğan
4 ŞUBAT PAZAR
13.30 Pendikspor-Adana Demirspor: Direnç Tonusluoğlu
16.00 Kasımpaşa-Alanyaspor: Oğuzhan Çakır
19.00 Beşiktaş-Trabzonspor: Arda Kardeşler
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT