Trabzonspor'un Bu İki Yıldız Transferinden Kötü Haber Geldi: Ertuğrul Doğan Açıklamıştı... Trabzonspor'un Bu İki Yıldız Transferinden Kötü Haber Geldi: Ertuğrul Doğan Açıklamıştı...

SAHURDA PROTESTO

Gece geç saatlerde Trabzon'un Faroz Mahallesi'nde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü binası önünde bir araya gelen Trabzonspor Taraftar Grupları, alınan kararları protesto ederek federasyonu istifaya davet etti.

Taraftar Grupları adına yapılan açıklamalarda konuşan Murat Günaydın, şehrin haklarına sahip çıkan bir topluluk olduklarını vurgulayarak, "TFF'yi protesto etmek için burada toplandık. Yıllardır haksız rekabetle kirli oyunların mağduru olduk. Üzerimize oyunlar oynandı. Başarılarımızı gölgelemek için her türlü yolu denediler. Hak etmediğimiz cezalara maruz bırakılarak bizi kirli oyunların içine çekmeye çalıştılar. Alınan haksız kararları şiddetle kınıyoruz. Yapılan haksızlıklara boyun eğmeyecek ve sessiz kalmayacağız. Onurlu bir duruş sergilemeye devam edeceğiz ve mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor taraftarlarının bu protestosu, futbol camiasında büyük yankı uyandırırken, federasyonun alınan kararlara ilişkin kamuoyunu tatmin edici açıklamalar yapması bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY