Trabzonspor'un gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürdüğü bir dönemde, Woyo Coulibaly ismi transfer iddiaları arasında yer aldı. Bordo-mavililerin, Fransız sağ bek Woyo Coulibaly için birçok kulüp ile yarıştığı bildirildi.

Trabzonspor Yeni Yıldızını Onuachu'nun Memleketinden Buldu; Avcı Bomba Transferi.... Trabzonspor Yeni Yıldızını Onuachu'nun Memleketinden Buldu; Avcı Bomba Transferi....

Africafoot'un haberine göre, Parma ile bu sezon Serie A'ya yükselme başarısı gösteren 24 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor'un transfer listesinde yer alıyor. Ancak, özellikle Atalanta'nın bu transferde avantajlı olduğu belirtiliyor. Transfer yarışına Trabzonspor'un yanı sıra Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da dahil olduğu ifade edildi.

Coulibaly'nin Parma ile sözleşmesi gelecek sezonun sonunda sona erecek ve kulübün sözleşme uzatma teklifi aldığı belirtiliyor. Yıllık 525 bin Euro kazanan futbolcunun, bu yaz transfer döneminde takımdan ayrılması veya yeni bir sözleşme imzalaması durumunda maaşını yükselteceği bildirildi.

1.88 metre boyundaki Coulibaly, bu sezon 29 maçta forma giydi ve 2 asist yapma başarısı gösterdi. Ayrıca, sol bek pozisyonunda da oynayabilen yetenekli oyuncu, Trabzonspor'un defans hattını güçlendirmek için cazip bir seçenek olarak görünüyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY