Avrupa'daki sezonların sona ermesiyle birlikte transfer piyasası hareketlenirken, Trabzonspor'un gözdesi olan Muhammed Cham'a Nantes'ten bir hamle geldi. Live Foot'un haberine göre, Nantes teknik direktörü Antoine Kombouaré, hücum hattını güçlendirmek için Cham'ı transfer etmeyi planlıyor. Haberde, Cham'ın yetenekleri ve performansıyla dikkat çektiği belirtiliyor.

Clermont Foot'un Ligue 2'ye düşmesinin ardından takımdan ayrılması beklenen 23 yaşındaki oyuncunun bu sezon Ligue 1'de gösterdiği performans da göz ardı edilmiyor. 33 maçta 8 gol ve 4 asistlik bir performans sergileyen Cham, Nantes'in dikkatini çekmeyi başardı.

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Trabzonspor'un gelecek planlarında önemli bir rol oynaması beklenen Cham'ın Nantes'e gitmesi durumunda bordo-mavili takım, asistlerini artık Mostafa Mohamed'e yapacak bir 10 numara arayışına girebilir. Bu transfer gelişmesi, Trabzonspor'un yaz transfer dönemindeki stratejilerini etkileyebilir.

Muhabir: AYTEKİN AKAY