Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına eski yıldızı Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katarak başladı. Süper Lig'de geçen sezonu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde eden bordo-mavililer, 35 yaşındaki Nijeryalı oyuncu ile 1+1 yıllık bir anlaşma imzaladı. Nwakaeme'nin performansına bağlı olarak opsiyon maddesi devreye girecek ve oyuncunun yaklaşık 1,5 milyon Euro kazanması bekleniyor.

Nwakaeme'nin yeniden Trabzonspor'a dönmesi taraftarlar arasında büyük sevinç yarattı. Tecrübeli oyuncu, transferinin gerçekleşmesinde emeği bulunan Başkan Ertuğrul Doğan ve kulüp yönetimine teşekkürlerini iletti. Özellikle sosyal medyadaki taraftar mesajlarına duygusal bir şekilde yanıt veren Nwakaeme, "Çünkü benden hiç vazgeçmediler. Hepsine tek tek teşekkür ederken, en iyi futbolumu oynayıp onları asla pişman etmeyeceğim," dedi.

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi yapılan ilk transferi olan Nwakaeme'nin, takıma ve taraftara katkı sağlaması bekleniyor. Taraftarlar, Nwakaeme'nin sahada göstereceği performansla eski günlerin hatıralarını canlandıracağı umudunu taşıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN