Trabzonspor hafta içinde çok da dinlenemeden Gazisntap’te Avrupa Kupaları’na katılma yolunda yine Galatasaray ile çok önemli bir kupa maçına çıkacak, Bordo-Mavililer ligdeki sonuca bakmadan direkt olarak UEFA Avrupa Ligi’nde tek eleme oynayarak gruplara kalma şansı elde edecek.
Teknik Direktör Fatih Tekke’nin kupa maçını düşünerek saat 19.00’da oynanacak olan kadroyu rotasyonlu yapacağı ileri sürüldü ve çıkacak 11’in Uğurcan, Malheiro, Okay, Batagov, Arif, Mustafa, Ozan, Mendy, Cham, Visca, Banza (Enis) şeklinde olacağı yazıldı.
Galatasaray’da da ilk 11’de Eren’in yerine Jakobs’un oynaması bekleniyor. Trabzonspor taraftarlarının bazıları rotasyon fikrine soğuk bakarken ligde de en az 5. lik hedefinin olabileceğini Trabzonspor’un her maçı kazanmak için sahaya çıkması gerektiğini bunun için de ligdeki maçın kesinlikle hafife alınmaması gerektiğini yazdılar.
TRABZONSPOR: Uğurcan, Malheiro, Okay, Batagov, Arif, Mustafa, Ozan, Mendy, Cham, Visca, Banza (Enis)
GALATASARAY: Muslera, Sallai, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Lemina, Yunus, Sara, Barış Alper, Osimhen