Kafkas’tan oyunculara ‘güven’ vurgusu
Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü. Asbaşkan Zeyyat Kafkas, idmanda Thomas Reis ile yeni bir sayfa açtıklarını söylediği konuşmasında: ‘’İstemediğimiz sonuçlar aldık ama bu sonuçlar bizim size olan güvenimize, inancımıza ve birlikte yürüyeceğimiz yoldaki kararlılığımıza hiçbir sekte vurmadı’’ ifadeleri dikkat çekti. Bordo-Mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘’Takımımız, Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu’nun 6. haftasında Papara Park'ta oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına bugün 17.00’de yaptığı antrenmanla devam etti.
Koordinasyon ve taktik çalışması gerçekleştirildi
Teknik Direktörümüz Thomas Reis yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda ısınmanın ardından koordinasyon ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca antrenman öncesinde teknik heyetimiz ve oyuncularımızla bir araya gelen Asbaşkanımız Zeyyat Kafkas, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
Kararlılığımıza hiçbir sekte vurmadı
“Bugün yeni bir sayfa açıyoruz. İstemediğimiz sonuçlar aldık ama bu sonuçlar bizim size olan güvenimize, inancımıza ve birlikte yürüyeceğimiz yoldaki kararlılığımıza hiçbir sekte vurmadı. Şimdi gelinen bu noktada da yolculuğumuza hep birlikte teknik direktörlüğüne ve insanlığına çok güvendiğimiz, inandığımız Thomas Reis hocamız ile devam edeceğiz. Sayın Başkanımız da sizlere selamlarını iletiyor. Hepinizin her konuda hocamıza ve ekibe yardımcı olacağınıza inanıyoruz. Başarılar diliyorum.” Trabzonspor, bugün saat 13.30’da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.





