Kadro derinliği anlamında büyük sıkıntı yaşayan Bordo-Mavililer, 21 gol katkısı aldığı Onuachu, Pepe ve Trezeguet’nin eksikliğini bir türlü dolduramadı. Ancak bu isimlerin Trabzonspor’a geri dönüşü erken olabilir. Nijerya Milli Takımı’na davet edilen ancak 3 maçta sadece 3 dakika forma giyen Onuachu, bugün saat 23.00’da oynanacak olan müsabakada takımının Kamerun’a elenmesi halinde yarın Trabzon’a gelecek. Bordo-Mavili taraftarlar, 12 gol katkısıyla Trabzonspor’da en fazla skor üreten Onuachu’nun bir an önce dönmesi için Nijerya’nın Kamerun’a elenmesi konusunda dileklerini dile getiriyorlar.

 Mısır ile 3 maçta 133 dakika sahada kalan ve 1 gol atıp 2’de asist üreten Trezeguet ise yarın akşam saat 23.00’da Demokratik Kongo Cumhuriyeti karşısında tur mücadelesine çıkacak. Mısır’ın elenmesi halinde ise Trezeguet’nin de Trabzonspor’a erken dönüşü söz konusu. 

Pepe ise 29 Ocak Pazartesi günü sahne alacak. Fildişi Sahilli oyuncunun, Pazartesi günü saat 23.00’da oynanacak olan Kamerun müsabakasında takımıyla elenmesi halinde Salı günü Trabzon’da olması bekleniyor. 

Pepe, 117 dakika süre aldığı turnuvada skor katkısı veremedi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA  

Editör: Ayşe Sancak