Benkovic'in veda mesajında, "Trabzonspor formasını giydiğim her an, sizlere layık olmak ve elimden gelenin en iyisini yapmak için büyük bir özveri ve gururla mücadele ettim. Bana verdiğiniz destek için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Sezon başında Udinese'den kiralanan Benkovic, bordo-mavili formayla 16 maçta görev aldı ve 2 gol kaydetti. Trabzonspor, Hırvat oyuncuyu 2023-24 futbol sezonu için kiralama bedeli olarak 1 milyon 100 bin Euro'ya transfer etmişti. Ayrıca, Udinese'ye ise 500 bin Euro'luk bir kiralama bedeli ödenmişti. Kulüp, Benkovic'in satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyordu ancak bu opsiyon kullanılmadı ve oyuncuyla yollar ayrıldı.

Trabzonspor'un bu ayrılığın ardından transfer stratejisi ve kadro planlaması merakla beklenirken, taraftarlar yeni takviyelerin ne zaman yapılacağını ve hangi isimlerin kadroya katılacağını heyecanla bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU