Trabzonspor tarihine adını altın harflerle yazdıran eski kulüp başkanı Mustafa Şamil Ekinci, vefatının birinci yılında kabri başında anıldı. Bordo-mavili kulübe görev süresince 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası kazandıran Ekinci, Trabzonspor camiasının en unutulmaz başkanları arasında gösteriliyor.

Zincirlikuyu’da anma töreni

İstanbul Zincirlikuyu’daki aile mezarlığında düzenlenen anma törenine, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yönetim kurulu üyeleri Serkan Neşat Soylu, Rıfat Çebi, Mustafa Cem Aşık, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, eski futbolculardan Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok ve Engin Çınar ile Ekinci’nin ailesi ve sevenleri katıldı.

Törende merhum başkanın kabrine çelenk bırakıldı ve dualar edildi.

Trabzon’daki Hemşehri Derneklerinden Başkan Genç’e Destek: “Trabzonspor’un Yanındayız”
Trabzon’daki Hemşehri Derneklerinden Başkan Genç’e Destek: “Trabzonspor’un Yanındayız”
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor’a altın dönem yaşatmıştı

1970’li yıllardan itibaren kulüp yönetiminde farklı görevler üstlenen Şamil Ekinci, Trabzonspor’un altın yıllarının mimarlarından biri olarak hafızalara kazındı. Yönetim vizyonu, camiaya kattığı değer ve başarılarla Trabzonspor’un tarihine damga vuran Ekinci, bordo-mavili taraftarların gönlünde efsane başkan olarak yer aldı.

Muhabir: AYŞE SANCAK