Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Karadeniz gazetesine göre, La Liga'da Real Betis forması giyen Nabil Fekir, Trabzonspor'un radarında. Özellikle 10 numara pozisyonu için transfer edilmesi istenen oyuncunun, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın özel ilgisiyle takıma kazandırılması planlanıyor.

Fekir'in Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve Trabzonspor'un ilgisinden memnun olduğu bildirilirken, Bordo-Mavililerin İspanyol ekibi Real Betis'i ikna etmek için pazarlıklarını sürdürdüğü belirtiliyor. 5 sezondur Real Betis'te forma giyen Cezayir asıllı Fransız oyuncunun yeni bir maceraya yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında.
Fekir a pété les plombs

30 yaşındaki Fransız futbolcunun bu sezonki performansı da göz önünde bulunduruluyor. Sözleşmesi 30 Haziran 2026'ya kadar devam eden Fekir, bu sezon forma giydiği 24 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti. Trabzonspor'un, orta sahaya güç katmayı hedeflediği bu transferde, başarılı bir pazarlık süreci geçirmesi bekleniyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA