Dinamo Zagreb ile 2025'e kadar yeni sözleşme imzalayan Petkovic'in sözleşmesinde belirli bir tarih aralığında serbest kalma bedeli bulunuyor. Bu tarihler arasında 2 milyon Euro veya sonrasında 2.5 milyon Euro karşılığında serbest kalabilecek olan Petkovic için Trabzonspor, önemli bir çaba sarf ediyor.

Trabzonspor un gündemindeki Bruno Petkovic kimdir Boyu kaç | beIN SPORTS  Türkiye - beinsports.com.tr/
Mevcut kadrodaki Hırvat yıldız Mislav Orsic'in de bu transferde önemli bir rol üstlendiği öğrenildi. Orsic'in, Petkovic'i Trabzonspor'a ikna etmek adına görüşmeler yaptığı biliniyor. Daha önce Petkovic ile birlikte oynayan Orsic, transferin gerçekleşmesi durumunda mutluluk duyacağını ifade etmişti.

Trabzonspor, Avusturyalı Yetenek Muhammed Cham İçin Harekete Geçti Trabzonspor, Avusturyalı Yetenek Muhammed Cham İçin Harekete Geçti

Orsic'ten sakatlığı sonrasındaki süreçle ilgili açıklama - TRT Spor -  Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Petkovic'i kadroya katmayı çok istediği belirtilirken, Trabzonspor yönetimi, Dinamo Zagreb ile görüşmeleri sürdürüyor. Yeni sezon kamp dönemine kadar özellikle santrafor transferini bitirmeyi hedefleyen Fırtına, Petkovic transferine öncelik veriyor ve bu doğrultuda yoğun bir çaba sarf ediyor.

Muhabir: BİROL SANCAK