Trabzonspor, Clermont'un Avusturyalı Yıldızı Muhammed Cham ile Anlaşmaya Yakın Trabzonspor, Clermont'un Avusturyalı Yıldızı Muhammed Cham ile Anlaşmaya Yakın

EKONOMİK SIKINTI
Tüm dikkatler Avrupa hedefine çevrilmiş durumda. Ekonomik durumu da göz önüne alan Ertuğrul Doğan başkanlığındaki yönetim ara dönemde yalnızca Belçikalı sağ bek Thomas Meunier ile kadroyu güçlendirmiş oldu. Önümüzdeki sezonun eylem planı için de şimdiden kolları sıvayan Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibi öncelikli olarak önlerindeki sıkıntılı süreci atlatmanın peşinde. 
KADRO SİLBAŞTAN
Başkan Doğan, Nisan sonuna kadar 50 Milyon euro ödemeleri olduğundan bahsediyordu. Bu anlamda ellerindeki projeleri yetiştirmeye çalışan Başkan Doğan’ın önümüzdeki sezon için de kombine ve loca satışı için harekete geçtiği öğrenildi. Bu konuca camianın önde gelin isimleriyle temasa geçildiği belirtiliyor. Transfer için de titiz bir çalışmanın olduğu belirtildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda scout ekibine de yeni takviyelerin yapıldığı öğrenildi. Önümüzdeki sezon için kadroyu sıfırdan yenilemeyi planlayan Bordo-Mavililer bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT