Yunan basınından gelen haberlere göre, bordo-mavililer İspanyol golcü Loren Moron'u transfer etmek için devreye girdi.

3 Milyon Euro Bonservis Teklifi
Yunanistan basınından Sportdog'un aktardığı habere göre, Trabzonspor, Aris forması giyen Loren Moron için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır. Draguş'u da kadrosuna katmaya hazırlanan Trabzonspor, 29 yaşındaki İspanyol golcüyü de renklerine bağlamayı planlıyor.

1,5 Milyon Euro Maaş Teklifi
Haberde ayrıca Trabzonspor'un, Loren Moron'a yıllık 1,5 milyon Euro maaş teklif edeceği belirtildi. Bu sezon Aris formasıyla ligde 25 maça çıkan Moron, 14 gol ve 3 asistle dikkat çekti. Daha önce Real Betis, Espanyol ve Las Palmas formalarını giyen İspanyol oyuncu, kariyerinin en parlak dönemlerinden birini Aris'te yaşıyor.

Ziraat Türkiye Kupası Finali Öncesinde Uğurcan Çakır’a Duygusal Paylaşım; Hadi evlat... Ziraat Türkiye Kupası Finali Öncesinde Uğurcan Çakır’a Duygusal Paylaşım; Hadi evlat...

Güncel Piyasa Değeri 2,5 Milyon Euro
Aris ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Loren Moron'un güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro. Bu sezon tüm kulvarlarda 42 maça çıkan İspanyol forvet, 18 gol ve 4 asistle takıma katkıda bulundu.

Trabzonspor'un Hedefinde Golcü Güçlendirmesi
Bordo-mavili ekip, Paul Onuachu'yu yeniden renklerine bağlamak için uğraşırken, Loren Moron transferiyle forvet hattında alternatif yaratmayı hedefliyor. Trabzonspor'un İspanyol golcüyü kadrosuna katması halinde hücum hattında önemli bir güç kazanması bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY