Trabzonspor Taraftarlarından Yönetim Kuruluna Çağrı! Trabzonspor Taraftarlarından Yönetim Kuruluna Çağrı!

Trabzonspor'a transfer olan ve gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan Batista Mendy, sosyal medya hesabından sezonun özeti niteliğinde bir video paylaştı. Videoda, Mendy'nin sezon boyunca sahada sergilediği etkileyici performanslar yer aldı.

Paylaşımına eşlik eden notta, "Türkiye'deki ilk sezonumun sonu. Tüm hayranlarıma ve Trabzonspor'daki herkese beni evimde gibi hissettirdikleri için teşekkür etmek istiyorum" ifadelerine yer veren Mendy, duygularını takipçileriyle paylaştı.

23 yaşındaki oyuncunun bu paylaşımı, Trabzonspor taraftarları arasında duygusal bir atmosfer yaratırken, Avrupa'nın çeşitli kulüplerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor olması önemli bir detay. Mendy'nin bonservis bedeli konusunda beklentilerin yüksek olduğu biliniyor ve Trabzonspor'un bu transferden yaklaşık 12 milyon Euro civarında bir gelir elde etmeyi hedeflediği ifade ediliyor.
 

Batista Mendy (@batista.mendy)'in paylaştığı bir gönderi

Batista Mendy'nin Trabzonspor'dan ayrılıp ayrılmayacağı ise gelecek günlerde netlik kazanacak. Ancak şimdilik, Mendy'nin duygusal veda paylaşımı, bordo-mavili camiada özel bir yer edineceğe benziyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN