Trabzonspor’da Hoca Operasyonu: İki İspanyol İsim Öne Çıktı
Trabzonspor’da teknik direktör konusunun çözümü adına yoğun mesai var. Fatih Tekke’nin görevden ayrılması sonrası geçici olarak takımın başına Hüseyin Çimşir getirilmişti. Yeni teknik direktör konusunda yabancı isimlere yoğunlaşan Bordo-Mavili yönetim hata yapmama adına adeta ince eleyip sık dokuyor.

Teknik direktör için menajerlerden isim önerileri de gelmeye başladı. İtalyan teknik adam Fabio Cannavaro önerilirken Bordo-Mavili yönetim listesindeki tüm isimleri değerlendiriyor. Portekizli teknik adam Sergio Conceiçao’nun Trabzonspor’un teklifini kabul etmediği gelen bilgiler arasında. Bordo-Mavili yönetim,

Marcelino Garci Toral ile Ernesto Valverde isimlerine yoğunlaşmış durumda. İki İspanyol teknik adamla temasların ilerlediği belirtiliyor. Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile İngiliz teknik adam Steven Gerrard da adaylar arasında.





