Trabzonspor'un Savunmasına Barikat Gibi Yıldız Transfer Geliyor: Avcı Resmen Açıkladı! Trabzonspor'un Savunmasına Barikat Gibi Yıldız Transfer Geliyor: Avcı Resmen Açıkladı!

Trabzonspor'da daha önce 3 farklı transfer döneminde gündeme gelen Giorgis Masouras, yeniden kulübün radarında. Yunan hücumcu, bu sefer bordo-mavili forma için hiç olmadığı kadar yakın. Masouras'ın sezon sonunda kontratının bitmesi ve serbest kalacak olması, Trabzonspor yönetimini transfer için harekete geçirdi. Olympiakos ile yeni bir anlaşma yapmayan Masouras için kulüp, transfer görüşmelerine başladı.

30 yaşındaki bu deneyimli oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da transferine sıcak baktığı belirtiliyor. Masouras, Olympiakos'ta gösterdiği istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor. Son 5 yılda sezon başına ortalama 45 maç oynayan Masouras, bu sezon 9 gol ve 7 asistlik bir skor katkısı sağladı. Ayrıca sağ ve sol kanatlarda olduğu gibi forvet arkasında da görev yapabilen çok yönlü bir oyuncu olarak biliniyor. Trabzonspor'un Masouras'ı transfer etmek için kararlı olduğu ve görüşmelerin olumlu bir şekilde ilerlediği belirtiliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY