Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor

Ancak gerçek kırılma noktası, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği ile oynanan müsabakada yaşandı. Normal sürenin uzatmalarına 1-0 geride giren Trabzonspor, yeni transfer Meunier'in asisti ve Eren Elmalı'nın golüyle önce skoru 1-1'e taşıyıp maçı uzatmaya götürdü, ardından 120. dakikada Trezeguet'nin golüyle tur biletini aldı.

Bu kupa zaferiyle kendine gelen Trabzonspor, ligde de üst üste Hatay ve Pendikspor'u mağlup ederek kötü günlerin üstesinden gelmeye başladı. Bu dönemde, özellikle Boşnak yıldız Edin Visca'nın öncülüğünde kaptan Uğurcan Çakır'ın takım arkadaşlarıyla sürekli özel görüşmeler yaparak sorumluluk almaları gerektiğini anlattığı belirtildi. Visca ve Uğurcan Çakır'ın arkadaşlarıyla yaptıkları bu görüşmelerin etkili olduğu gözlendi.

Trabzonspor, iyi bir hava yakaladı ve bu havayı korumak istiyor. Ligde üçüncü sırada bitirip Avrupa biletini almakta kararlı olan ekip, aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzesine götürmek istiyor. Edin Visca ve Uğurcan Çakır'ın bu konuda büyük bir motivasyonla liderlik yaptığı öğrenildi.

Editör: Birol Sancak