Samsunspor ve Trabzonspor Arasında Süper Lig Mücadelesi: İstatistikler ve Beklentiler Samsunspor ve Trabzonspor Arasında Süper Lig Mücadelesi: İstatistikler ve Beklentiler

Hatayspor maçında yaşanan bir değişiklik sonrasında Abdullah Avcı'nın tercihini sorgulayan Kaçar, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Maçta savunma oyuncusu Fernandez'in yerine orta saha oyuncusu Umu Güneş'in oyuna dahil edilmesiyle birlikte orta saha oyuncusu Batista Mendy'in stoper pozisyonuna geçmesi, takımın savunma düzeninde değişikliklere yol açmıştı. Bu değişiklik sonrasında Hatayspor'un Trabzonspor kalesine daha fazla gelmeye başladığına dikkat çeken Giray Kaçar, Abdullah Avcı'nın tercihlerini eleştirdi.

Kaçar, yaptığı açıklamada, "Mendy stopere geçtikten sonra Hatayspor, Trabzonspor kalesine gelmeye başladı. Üst üste 2 pozisyonda tehlike yarattılar. Abdullah Avcı, yine bildiğini okudu. İnadından vazgeçmiyor" ifadelerini kullandı.

Bu eleştiri, Trabzonspor'un eski oyuncularından gelen bir görüş olarak dikkat çekerken, Abdullah Avcı'nın takımı yönlendirme tarzı ve maç içindeki tercihleri hakkında tartışmaları da beraberinde getirebilir.

Editör: Birol Sancak