Erce Kardeşler, "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Mantığım her zaman gitmemi söyledi ama kalbim buna asla el vermedi. Belki bu konuşmamdan sonra insanlar sahip çıkar... Volkan Hoca da bu yüzden gitti, yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Yeri geldi baba oldu, ağabey oldu. Biz şu an burada bu sahaya çıkabiliyorsak Volkan Demirel sayesindedir. Hocalığı beni ilgilendirmez ama ne zaman bir ağabey olarak başı dara düşse koşarak düşünmeden giderim çünkü o bize aynısını yaptı. İnsanlar depremi çok çabuk unuttu ama 1-1.5 yıl önce çok kayıp verdik. Söylemek istediklerim bu kadar, inşallah insanlar Hatayspor'a sahip çıkar." şeklinde ifade ederek takımın maddi ve fiziki imkansızlıklarını ortaya koydu. Sezon başından beri sahip olmadıkları birçok şeyi sıralayan Kardeşler, takımın antrenman koşullarından tutun da maçlara hazırlık süreçlerine kadar yaşadıkları zorlukları anlattı.

Hatayspor'un sahipsiz kaldığını ve bu durumun bir takım için ne kadar sıkıntılı olduğunu dile getiren Kardeşler, oyuncu grubunun karakterinden ve dayanışmasından bahsederek, "Çok büyük imkansızlıklar var. Bir takımın bu kadar sahipsiz kaldığını görmedim. Basketbol antrenmanı ile maçlara hazırlanıyoruz. 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Antrenman sonrası duş almıyoruz" şeklinde konuştu.

Takım olarak sadece ligde kalmak istediklerini belirten Erce Kardeşler, Hatayspor için mücadele ettiklerini ve sadece Hatay için sahada olduklarını vurguladı. Para için değil, Hatayspor'un başarısı için mücadele ettiklerini dile getirdi.

Onuachu'nun Golüyle Trabzonspor İlk Yarıyı Önde Tamamladı Onuachu'nun Golüyle Trabzonspor İlk Yarıyı Önde Tamamladı

Erce Kardeşler'in bu açıklamaları, Hatayspor'un yaşadığı zorlukları ve oyuncuların karakterini gözler önüne sererken, takımın geleceği hakkında da önemli ipuçları veriyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY