Trabzonspor’a karşı tanıdık yüzler: 3 eski oyuncu forma bekliyor
Trabzonspor’un Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor’un kadrosundaki eski bordo-mavili futbolcular dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı ekipte daha önce Trabzonspor forması giyen Enis Bardhi, Enis Destan, Arif Boşluk ve Rayyan Baniya bulunuyor. Bu isimlerden Bardhi cezası nedeniyle karşılaşmada görev yapamayacak. Enis Destan, Arif Boşluk ve Rayyan Baniya ise Teknik Direktör İlhan Palut’un görev vermesi halinde eski takımları Trabzonspor’a karşı sahaya çıkabilecek. Böylece Konya’daki mücadelede bordo-mavililerin karşısına tanıdık isimlerin çıkma ihtimali bulunuyor.
Konyaspor’da 4 eski Trabzonsporlu

Trabzonspor, Süper Lig’in 5. haftasında 12 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Mücadele öncesinde Konyaspor kadrosunda daha önce bordo-mavili formayı terleten 4 futbolcunun bulunması dikkat çekiyor.
Enis Bardhi, Enis Destan, Arif Boşluk ve Rayyan Baniya, geçmiş dönemlerde Trabzonspor forması giyen isimler olarak Konyaspor kadrosunda yer alıyor. Ancak bu dört futbolcunun tamamının Trabzonspor karşısında sahaya çıkması mümkün olmayacak.
Enis Bardhi cezası nedeniyle forma giyemeyecek

Konyaspor’un kadrosundaki eski Trabzonsporlulardan Enis Bardhi, cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.
Trabzonspor’da 2022-2025 yılları arasında görev yapan Kuzey Makedonyalı futbolcu, bu nedenle eski takımına karşı sahadaki yerini alamayacak.
Bardhi’nin yokluğunda gözler diğer üç eski Trabzonsporlu futbolcuya çevrilecek.
Enis Destan, Arif Boşluk ve Baniya forma bekliyor

Enis Destan, Arif Boşluk ve Rayyan Baniya, Teknik Direktör İlhan Palut’un görev vermesi halinde Trabzonspor’a karşı forma giyebilecek.
Bu üç futbolcu açısından Konyaspor-Trabzonspor karşılaşması farklı bir anlam taşıyacak. Trabzonspor altyapısından yetişen Arif Boşluk ile bordo-mavili takımda daha önce forma giyen Enis Destan ve Rayyan Baniya, eski takımlarına karşı sahaya çıkma ihtimali taşıyor.
Mücadele öncesinde özellikle bu üç ismin kadro tercihlerinde nasıl değerlendirileceği merak ediliyor.
Trabzonspor karşısında tanıdık rakipler

Konyaspor-Trabzonspor karşılaşması yalnızca ligdeki puan mücadelesiyle değil, iki takım arasındaki futbolcu bağlantılarıyla da dikkat çekiyor.
Konyaspor kadrosunda bulunan 4 eski Trabzonsporludan yalnızca Enis Bardhi’nin forma giyemeyeceği kesinleşirken, diğer üç ismin görev alıp almayacağı maç günü netleşecek.
İlhan Palut’un Enis Destan, Arif Boşluk ve Rayyan Baniya’ya şans vermesi halinde bordo-mavililer, Konya deplasmanında üç eski oyuncusuna rakip olacak.
Gözler İlhan Palut’un tercihinde
Konyaspor cephesinde eski Trabzonsporlu isimlerin durumu karşılaşma öncesinde öne çıkan detaylardan biri oldu.
Bardhi’nin cezası nedeniyle kadro dışında kalacak olmasıyla birlikte teknik heyetin diğer üç isim için vereceği karar merakla bekleniyor.
Trabzonspor’un 12 Eylül Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmada Enis Destan, Arif Boşluk ve Rayyan Baniya’nın forma giymesi halinde bordo-mavili futbolcular, bir dönem aynı formayı giydikleri isimlere karşı mücadele edecek.




