Lille'de forma giyen ve Trabzonspor’un eski futbolcularından olan Yusuf Yazıcı, sürpriz bir kararla magazin gündemine bomba gibi düştü. Milli yıldız, bir süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk ile gizlice evlendi. Evlilik haberi, Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medya hesabında soyadını 'Yazıcı' olarak değiştirmesiyle ortaya çıktı.

SÖZLEŞME SONRASI EVLİLİK

Yusuf Yazıcı'nın bu sezon Lille ile olan sözleşmesi sona ermişti ve henüz yeni bir kontrata imza atmamıştı. Futbol kariyerindeki belirsizliğe rağmen, özel hayatında büyük bir adım atarak nikah masasına oturdu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDULAR

3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Ünlü çiftin evliliği, Melisa Aslı Pamuk'un Instagram’daki soyadını 'Yazıcı' olarak güncellemesiyle ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası sosyal medyada birçok dikkat çeken yorum yapıldı. Melisa Aslı Pamuk'un, rol aldığı projelerin galalarına Fransa'dan katılmaması da evlilik haberiyle daha anlamlı hale geldi.

TEBRİKLER YAĞDI

Yusuf-Melisa çifti, aldıkları evlilik kararıyla sevenlerinden ve takipçilerinden tebrik mesajları aldı. Çiftin, evlilik kararıyla ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Bu mutlu haberiyle gündeme gelen Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk çifti, tüm gözleri üzerlerine çekmeyi başardı. İkiliye mutlu bir evlilik dileriz!

Editör: Doğukan ÖZKURT