Geniş EURO 2024 kadrosuna dahil olan Yokuşlu, "Tekrardan milli takıma dönmüş olmak, burada olmak bir ayrıcalık. Atmosfer gayet iyi. Gördüğüm kadarıyla çok genç bir ekip, çok yetenekli bir ekip ve güzel bir atmosfer var" şeklinde konuştu.
Okay Yokuşlu ya büyük onur Sezonun oyuncusu | beIN SPORTS Türkiye -  beinsports.com.tr/

Avrupa tecrübesinin önemine vurgu yapan Yokuşlu, "Avrupa'da oynanan futbol, üst seviyelerde olduğu için tempo ve taktiksel açıdan bu tarz turnuvalara hazırlanmak daha kolay oluyor diye düşünüyorum. Turnuvada oynanacak oyun üst düzey bir oyun olacak ve biz ne kadar bu seviyelerde maç yapabilirsek o kadar faydalı olacak" dedi. İngiltere'de geçirdiği sezon hakkında da konuşan Yokuşlu, "İngiltere futbolunun oyunuma taktiksel açıdan çok şey kattığını söyleyebilirim. Özellikle takımımızdaki oynadığımız oyun ve hocamızla beraber özellikle bu sezon güzel bir futbol ortaya koyduk" şeklinde değerlendirmede bulundu.
Okay Yokuşlu'ya büyük onur- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

A Milli Takım'ın EURO 2024'teki rakiplerini değerlendiren Okay Yokuşlu, "Grubumuz, başarı elde edebileceğimiz bir grup. Takımımız elemelerde lider olarak çıktı ve çok kaliteli bir takımımız var. Her maçı tek tek düşünüp gerçek oyunumuzu göstermeliyiz" ifadelerini kullandı. Son olarak Türk taraftarlara seslenen Yokuşlu, "Turnuvanın Almanya'da olması, birçok Türk vatandaşının orada olacak olması bizi heyecanlandırıyor. Umarım çok güzel bir ortamda, çok güzel maçlar izleyip hepimizin mutlu olacağı bir turnuva olur" şeklinde konuştu.
Trabzonspor'un en istikrarlısı Okay Yokuşlu

Muhabir: AYTEKİN AKAY