Teknik direktör Abdullah Avcı'nın öncülüğünde hareket eden Fırtına, kış transfer döneminde yalnızca Belçikalı sağ bek Thomas Meunier’i kadrosuna katarken, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. 

Trabzonspor'da Hedef Laszlo Benes Transferi; Abdullah Avcı'nın İsrarla İstediği Slovak Oyuncu İçin Temaslar Sürüyor Trabzonspor'da Hedef Laszlo Benes Transferi; Abdullah Avcı'nın İsrarla İstediği Slovak Oyuncu İçin Temaslar Sürüyor


Avcı'nın verdiği liste doğrultusunda scout ekibi oyuncu takibine başladı ve yeni sezonda kadroyu güçlendirmek adına çalışmalara başlandı.


Trabzonspor'un gelecek sezon için transfer planları arasında bulunan isimlerden biri de Yunan ekibi AEK'te forma giyen 28 yaşındaki Polonyalı önlibero Damian Szymanski. Bu sezon AEK formasıyla 26 maçta görev alıp 4 asist yapan Szymanski, aynı zamanda merkez orta saha ve stoper mevkilerinde de görev yapabiliyor. 2027 yılında sözleşmesi bitecek olan Szymanski'nin bonservis değeri 3,5 milyon euro olarak belirtiliyor.


Trabzonspor, Szymanski gibi potansiyelli ve çok yönlü oyuncuları kadrosuna katmayı hedefliyor. Gelecek sezon için transferlerin kamp dönemine yetiştirilmesi adına çalışmalarını sürdüren Fırtına, teknik direktör Abdullah Avcı'nın belirlediği oyuncuları kadroya katmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN