İlhan Palut: "Son 4 Maçta Dezavantajlı Duruma Düştük, Hata Yapma Lüksümüz Az" İlhan Palut: "Son 4 Maçta Dezavantajlı Duruma Düştük, Hata Yapma Lüksümüz Az"

Trabzonspor’a verilen cezaların yanı sıra tekmeci ve yumrukçu Fenerbahçeli oyuncuların ceza almaması hatta ve hatta ödül verilmiş gibi kahramanlaştırılmasına ise hiçbir anlam verilemedi. Büyük tartışma konusu olan PFDK kararlarının ardından gözler TFF yönetim kurulu üyesi Yalçın Orhan’a çevrildi. Trabzon şehrinin haklarının savunulması için görev alan ancak henüz bu etkisini gösteremeyen Orhan’a büyük tepki var.

HACIKERİMOĞLU İSMİNE KARŞI ÇIKMIŞLARDI

Yalçın Orhan’ın TFF’deki görevinde pasif kalmasının ardından akıllara ise Mustafa Hacıkerimoğlu geldi. Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki TFF Yönetim Kurulu şekillendiği sırada Trabzonspor Kulübü, yönetime girmesi için Mustafa Hacıkerimoğlu’nun ismini vermişti ancak o dönem Fenerbahçeli isimler Mustafa Hacıkerimoğlu ismine şiddetle karşı çıkmıştı. Mustafa Hacıkerimoğlu’nu TFF’de istemeyenler, bugünleri öngörmüş olmalı. Trabzonspor’un hakkının yenilmesine müsaade edildiği TFF’de Yalçın Orhan’ın da istifa etmesi bekleniyor. Bordo-Mavili camia, “Mustafa Hacıkerimoğlu olsaydı bu yaşananlar olmazdı” yorumlarını yapıyor. Yalçın Orhan’ın yanı sıra MHK Üyesi Trabzonlu Sefer Altuntaş’a da büyük bir tepki söz konusu.

Editör: Birol Sancak