Uzun süredir takımında ayrılmak istediği bilinen Cham'ın Trabzonspor'a olumlu baktığı öğrenildi. Fransız basınında yer alan haberlere göre, Clermont'un Ligue 1'den düşmesiyle birlikte futbolcu takımda kalmak istemeyerek Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı.

Muhammed Cham'ın Trabzonspor ile resmi anlaşmaya vardığı yabancı basında duyuruldu. Bu transfer, bordo-mavili takımın sezon öncesi transfer çalışmalarının ilk adımı olarak dikkat çekiyor.

Cham'ın bu sezonki performansı da dikkat çekici. 33 lig maçında 8 gol atıp 4 asist yaparak kendini gösteren futbolcu, Clermont ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Trabzonspor'un Muhammed Cham transferi, taraftarlar arasında heyecan yarattı ve yeni sezona umut dolu bir başlangıç yapılacağına işaret ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK