Bu sezon Bordo-Mavili forma altında beklenen performansı sergileyemeyen ve üçüncü santrafor pozisyonuna gerileyen Umut Bozok'a Konyaspor'un ardından Adana Demirspor'un da talip olduğu belirtildi.

Kasımpaşa formasıyla iki sezon önce gol kralı olan Umut Bozok, Trabzonspor'daki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Trabzonspor, Umut Bozok'un bonservisiyle ayrılma planları yapıyor ancak oyuncunun talep ettiği yüksek maaş, transferi zorlaştırıyor.

Umut Bozok, Trabzonspor'da kazandığı yıllık 31 milyon 500 bin TL'yi, Konyaspor ve Adana Demirspor'dan da talep ettiği bilgiler arasında. Bu konuda Trabzonspor, oyuncunun talep ettiği yüksek maaşı kabul etmekte tereddüt ediyor.
Adana Demirspor'un futbolcularına ortalama 850 bin Euro civarında maaş ödediği öğrenilirken, Umut Bozok'un talep ettiği maaşın çok yüksek bulunduğu belirtiliyor.

Umut Bozok'un talep ettiği maaşın makul seviyelere çekilmesi durumunda, transferinin Adana Demirspor'a kesinlikle gerçekleşebileceği ifade ediliyor. Bu sezon Trabzonspor formasıyla ilk dört haftada sahaya çıkan Umut Bozok, gol sevinci yaşayamadı ve son haftalarda kadroya dahi giremedi.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak