ONANA’DAN KALEDE DEV PERFORMANS
Trabzonspor’un formda kalecisi Andre Onana, Eyüpspor karşısında bir kez daha sınıfını gösterdi. Müsabakanın henüz başında Calegari’nin sert şutunda müthiş bir refleksle gole izin vermeyen Onana, ilk yarının son bölümünde adeta “duvar” oldu.
Önce Serdar, ardından Yalçın’ın ceza sahası içinden çektiği sert şutlarda başarılı müdahaleler yapan Kamerunlu kaleci, tribünlerden uzun süre alkış aldı. Onana’nın soğukkanlı duruşu ve kritik anlarda yaptığı kurtarışlar, Trabzonspor’un savunma güvenliğini ayakta tutan en önemli unsur oldu.
TARAFTARLAR COŞTU, PAPARA PARK DOLDU
Bordo-Mavili taraftarlar, Eyüpspor maçında takımlarına büyük destek verdi. 30 bin kişilik coşkulu taraftar topluluğu, Papara Park’ta sezonun en yüksek doluluk oranına ulaştı. Maç öncesinde stat çevresinde horon oynayan taraftarlar, tribünlerde de şampiyonluk dönemini hatırlatan bir atmosfer yarattı.
Onana kalesinde devleşti! pic.twitter.com/a8r325Gm49
— Goller Cepte (@gollertv1) October 25, 2025
Tezahüratlar, marşlar ve dev pankartlarla takımlarına moral veren Bordo-Mavili taraftarlar, 90 dakika boyunca susmadı. Özellikle Onana’nın kurtarışları sonrası tribünlerde “Onana! Onana!” sesleri yankılandı.
SEZONUN EN COŞKULU GECESİ
Trabzonspor, Eyüpspor karşısında aldığı galibiyetin yanı sıra taraftarının oluşturduğu muhteşem ambiyansla da dikkat çekti. Bordo-Mavili ekip, bu sezon ilk kez tamamen dolu tribünler önünde oynadı. Fatih Tekke’nin öğrencileri, taraftarın enerjisiyle mücadele gücünü artırırken, Papara Park’ta oluşan atmosfer futbolseverler tarafından “şampiyonluk gecelerinden bir kesit” olarak yorumlandı.




