Sakatlıklar ve Afrika Uluslar Kupası'na gitmesinden ötürü ligde 10 maçı kaçıran Trezeguet, son oynanan Gaziantep maçında galibiyetin mimarlarından biri oldu. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Trabzonspor'da ikinci yarıda oyuna giren Trezeguet, verdiği enerji ve özellikle Onuachu'ya yaptığı asistle dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon forma giydiği maçlarda gol ve asist yaptığı maçların hiçbirini kaybetmeyen Mısırlı yıldız, Samsunspor maçında da 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Transfer söylentileri de gündemde olan Trezeguet için Arabistan ekiplerinin yanı sıra İngiltere'den ciddi talipler olduğu belirtiliyor. Trabzonspor'un ise 10 milyon Euro ve üzeri gelebilecek teklifler halinde Trezeguet'yi gönderebileceği konuşuluyor. Trezeguet'in performansıyla dikkatleri üzerine çektiği bu sezon, Trabzonspor'un da transfer planlarını etkileyecek gibi görünüyor.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak