Özellikle sezonun ilk yarısında Trabzonspor'a önemli katkılar sağlayan Nijeryalı golcü Paul Onuachu'nun durumu, taraftarlar ve futbol otoriteleri tarafından merakla bekleniyordu. Ancak Southampton'ın oyuncuyu çift haneli bir rakama satma isteği, Onuachu'nun takımda kalmasını zorlaştırıyor.

Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu! Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu!

Trabzonspor'un hücum hattında bir ayrılık daha yaşanabilir. Takımda sezon içinde kadro dışı kalan ve daha sonra affedilen Umut Bozok'un yaz aylarında ayrılması yüksek ihtimal olarak görülüyor.
B1033Ed2 E84E 40A5 971E Bcda4059E43F

Alternatif olarak Trabzonspor'un gözü, Süper Lig'den Denis Dragus'a çevrildi. Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Rumen forvet, 26 lig maçında 11 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Ancak Trabzonspor'un Dragus için yaptığı ilk teklif, Belçika ekibi Standard Liege tarafından reddedildiği belirtiliyor.
Trabzonspor'un transfer çalışmaları, önümüzdeki dönemde daha da yoğunlaşacak gibi görünüyor. Bordo-Mavililer, hücum hattında güçlü bir alternatif bulabilmek adına çeşitli opsiyonları değerlendiriyor.

Kaynak: FANATİK