Özellikle, transfer bütçesinin stopere yönlendirilmesine karşı çıkanlar, Trabzonspor'un stopere ihtiyacı olmadığını vurguluyorlar.

Eleştirilerin odak noktasında, mevcut kadroda yer alan Benkoviç'in performansının olumlu olduğu ve Samsunspor maçında attığı golle dikkat çektiği gerçeği bulunuyor. Benkoviç'in bir önceki maçta da hatasız bir performans sergilediği belirtiliyor. Trabzonspor'un mevcut kadrosunda dört stoper bulunması, stoper bölgesine yeni bir oyuncu transferi yapmanın maliyetini sorgulayanlar, bu kaynağın daha verimli şekillerde kullanılabileceğini öne sürüyorlar.

Taraftarlar ve spor yorumcuları, Trabzonspor'un ekonomik yapıya uygun ve kulüp ilkelerine sadık bir şekilde hareket etmesi gerektiğini dile getiriyorlar. Transfer bütçesinin stopere değil, özellikle santrafor pozisyonuna veya orta sahaya takviye yapmak için kullanılması gerektiği görüşünde birleşiyorlar. Bu tartışma, Trabzonspor'un gelecekteki transfer hamlelerini ve takımın performansını nasıl etkileyeceği konusunda merakla bekleniyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN
 

Editör: Doğukan ÖZKURT