Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor

Ancak, Trabzonspor'un önümüzdeki sezon da kadrosunda tutmak istediği bu oyuncu için Southampton'un kiralık teklifini kabul etmeyeceği ve bonservisiyle vermek istediği, ancak bunun için de 10 milyon Euro'nun üzerinde bir ücret talep ettiği öğrenildi. Bu koşullar altında Trabzonspor, Onuachu'dan vazgeçmek zorunda kalabilir ve yeni bir forvet arayışına girebilir.

Diğer yandan, imaj parasıyla birlikte Trabzonspor'a yıllık 7 milyon Euro maliyeti olan ancak beklenen performansın dörtte birini bile gösteremeyen Fildişili kanat-forvet oyuncusu Nicolas Pepe'nin durumu da belirsizliğini koruyor. Eğer Pepe, ücretinde büyük bir indirime gitmezse, Trabzonspor ile yolları ayrılacak gibi görünüyor. Bu gelişmeler, Trabzonspor'un transfer stratejisi üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.

Muhabir: BİROL SANCAK