LUKEBAKİO İDDİASI
Trabzonspor’un forvet hattına düşündüğü oyunculardan biri olan Lukebakio’nun Beşiktaş’a gideceği konuşuluyor. Bir dönem Trabzonspor’un gündemine gelen ve Fatih Tekke’nin istediği oyunculardan olan Vaclav Cerny’nin Beşiktaş’tan ayrılığı konuşuluyor. Trabzonspor’un yabancı oyuncularda kontenjan açması durumunda Cerny’ye teklif yapabileceği konuşuluyordu. Beşiktaş’ın Cerny ile yolları ayırması durumunda Trabzonspor’un da bir süre önce ilgi duyduğu Lukébakio’ya teklif yapacağı kaydedildi. Transferde son olarak İtalyan orta saha Miretti'yi açıklayan Beşiktaş, çalışmalarına devam ediyor. Futbol direktör Önder Özen, "1-2 transfer daha yapacağız" açıklamasında bulunmuştu.
CERNY GÖNDERİLİYOR
Kartal'ın yabancı kontenjanı nedeniyle transfer yapabilmek için bazı isimlerle yolları ayırması gerekiyor. Siyah-Beyazlı takımda gönderilecek isimlerin başında Vaclav Cerny geliyor. Çek sağ kanat oyuncusunun eski takımı Rangers'a dönme ihtimali belirdi. Siyah-Beyazlı yönetim İskoç deviyle görüşme halinde. Transfer 8-10 milyon euroya tamamlanması bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş, Cerny ayrılırsa Benfica forması giyen Dodi Lukébakio’yu transfer etmek istiyor.
SÜRPRİZ BİR İDDİA
Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Beşiktaş transfer döneminin bitmesine kısa süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun verdiği liste doğrultusunda harekete geçen ve özellikle orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Telegraph'ta yer alan habere göre Beşiktaş adı bir dönem Galatasaray ile de anılan Pape Matar Sarr'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Haberin detaylarında siyah-beyazlıların yanı sıra Nottingham Forest ve Everton'un da kadrosuna katmak istediği 23 yaşındaki Senegalli orta sahanın, Tottenham'dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.




