Uğurcan Çakır, Trabzonspor altyapısından yetişmiş ve son dönemde milli takıma kadar yükselmiş bir isim. Bu sezon forma giydiği 40 maçta 49 gol yiyen Çakır, aynı zamanda 12 maçta kalesini gole kapatarak önemli performanslar sergilemişti. Ancak, oyuncunun Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

D'Avila, Radyo Gol'e yaptığı açıklamada, Uğurcan Çakır'ın Avrupa dışındaki kulüplerle temas halinde olduklarını belirtti. Özellikle Galatasaray'a dair şu ana kadar herhangi bir görüşme yapmadıklarını vurguladı. Galatasaray'ın zaten kendi kalecileri olduğunu ifade eden D'Avila, Uğurcan için Avrupa'nın önemli kulüpleri ve Suudi Arabistan'ın en iyi takımlarıyla görüştüklerini açıkladı.

Uğurcan Çakır'ın geleceği hakkındaki belirsizlik, Trabzonspor taraftarlarını endişelendirirken, oyuncunun önümüzdeki transfer döneminde nereye gideceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN