Minik Yüzücüler Eylül ve Elvin Uygur, Trabzon'da Başarıyla Barajları Geçti: Gelecek Vaad Ediyor Minik Yüzücüler Eylül ve Elvin Uygur, Trabzon'da Başarıyla Barajları Geçti: Gelecek Vaad Ediyor

2.5 Yıllık Anlaşma:
Panathinaikos, Anastasios Bakasetas ile 2.5 yıllık bir anlaşmaya vardı. Yunan oyuncunun yılda 1.5 milyon euro net ücret alacağı ve başarı bonusları kazanacağı belirtiliyor.

Resmiyet Pazartesi Günü:
Prensip anlaşmasının ardından Trabzonspor, Panathinaikos'tan transferin resmiyet kazanması için Galatasaray ile oynanacak maç sonrasını talep etti. Panathinaikos ise bu talebe olumlu yanıt verdi. Transferin Pazartesi günü resmiyet kazanması bekleniyor.

Katılım ve Başarılar:
Anastasios Bakasetas, 2021 yılında 3 milyon Euro karşılığında Alanyaspor'dan Trabzonspor'a transfer olmuştu. Takımında vazgeçilmez bir oyuncu haline gelen 30 yaşındaki futbolcu, 121 resmi karşılaşmada 33 gol atarken, 24 asist yaparak toplamda 57 gole direkt katkıda bulundu. Yunan futbolcu, ayrıca Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları da yaşadı. Transfermarkt'a göre Bakasetas'ın piyasa değeri 9 milyon Euro.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT