Çaykara'nın Taşkıran Mahallesi'nden Ali Rıza - Güler Altınsoy'un yakışıklı oğlu Cem Berkay Altınsoy ile aslen Diyarbakır Hani İlçesi'nden Menekşe - Ramazan Gögercin çiftinin güzel kızları Gülay Gögercin, iş arkadaşı olan gençler, bir süre önce nişanlandıktan sonra, Diyarbakır'da aile arasında 12 Ağustos 2023 Salı günü kına merasimi düzenledi. Yöresel kıyafetler içinde gerçekleşen bu özel gün, aile ve akrabalarıyla birlikte keyifli anlara sahne oldu.

16 Aralık 2023 Cumartesi günü ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen nikah merasimine oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Nikahın kıyılmasını Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Avukat Ahmet Metin Genç gerçekleştirirken, Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok, Sayın Volkan Küçük ve Şeyda Küçük de şahitlik yaptı.

Nikah merasimine katılan davetliler arasında Ortahisar Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Büyükşehir Belediye İç Denetçisi Osman Abanoz, Prof. Dr. Abdülkadir Gündüz, Prof. Dr. Kamil Coşkunçelebi, Prof. Dr. Ömer Pekşen, Prof. Dr. İbrahim Alp, Dr. Ömer Faruk Şahin, Ortahisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yusuf Keskin, Çaykara Dernekpazarı Dernek Müdürü A. Gökhan Şahin, Millet Partisi İl Başkanı Yahya Demeli, Millet Partisi MYK üyesi Süleyman Ersen, Türkav Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Şeref İşler, Avrasya Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Savaş Yol, Taşkıran Mahalle Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu, İş İnsanı İsmail Yazıcı, Bilal Aydın, Atılla Aşık, Gazeteci Mustafa Özcan ve diğer birçok davetli bulunmaktaydı.

Taka ailesi olarak Bu özel günlerinde Cem Berkay Altınsoy ile Gülay Gögercin çiftine ömür boyu mutluluklar diliyor, bir ömür boyu sürecek mutlu bir birliktelikleri olmasını temenni ediyoruz.


TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT