SÜRMENE

Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Koyuncular, Ortaköy, Çiftesu, Karacakaya, Yokuşbaşı, Aksu, Ormanseven, Dirlik ve Muratlı mahallelerinde 25.04.2024 tarihinde 15.00 ile 15.30 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak. Ayrıca, Çamburnu Mahallesi'nde 25.04.2024 tarihinde 09.00 ile 11.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

AKÇAABAT

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Nefsipulathane, Orta, Dörtyol, Salacık, Yeniköy, Kaleönü, Tütüncüler, Ortaköy, Yalı, Darıca, Eskiköy, Karpınar ve Akçakale mahallelerinde çeşitli tarihlerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ARAKLI

Trabzon'un Araklı ilçesine bağlı Birlik, Karatepe, Hasköy, Pervane, İyisu, Taştepe, Turnalı, Merkezköy, Değirmencik, Yolgören, Merkez, Yalıboyu ve Taşönü mahallelerinde elektrik kesintisi olacak.

DÜZKÖY

Yeni Zigana Tüneli: Dört Mevsim Kesintisiz Ulaşım Yeni Zigana Tüneli: Dört Mevsim Kesintisiz Ulaşım

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Çayırbağı Orta, Çal Orta, Çal Çeşmeler, Çal Camili, Çiğdemli ve Büyük mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Bu kesintiler planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olup, vatandaşların planlarını buna göre ayarlamaları önemlidir.

Editör: Birol Sancak