AMACIMIZ ÜZÜNTÜYÜ TEBESSÜME DÖNÜŞTÜRMEK

Açılış konuşmasını gerçekleştiren dernek başkanı Ümit Uçkun, “2019 yılında kurulan derneğimiz pandemi döneminde bir süreliğine faaliyetlerine ara vermiştir. Derneğimizde toplumun her kesimini kucaklayacağız. Yeniliğe açık, şeffaf olacağız. Sosyal faaliyetlerde aktif olacağız ve içerisinde siyaset asla olmayacaktır. Gençleri ön plana çıkararak dernek sorumluluk bilincini vereceğiz. Bir arada daha güçlü hizmet vererek, ihtiyaçlıların yanında olacağız. Tek amacımız insanların acısını tebessüme dönüştürebilmektir” dedi. 

Whatsapp Image 2024 02 11 At 13.15.51

BİRLİKTELİK SAĞLADILAR

Yomra belediye başkanı Mustafa Bıyık, “Derneğimiz ilçemize hayırlı olsun. Arkadaşlarımız mahalleye hizmet için güzel bir birliktelik sağladılar. Kaşüstü Halkına burada hizmet edecekler. Biz de sürekli yanlarındayız” diye konuştu. 

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Temizlik İşçileriyle Birlikte Çalıştı Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Temizlik İşçileriyle Birlikte Çalıştı

ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Ümit Uçkun başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Murat Yılmaz, Büşra Kaya Karslı, Nuran Beşer, Mert Can Öztürk, Mustafa Bülbül, Sinan Yıldırım, Aslıhan Öztürk, Muhammet Sağlam, Barış Keleş, Mehmet Öztürk, Soner Çam, Yaşar Yıldırım, Serkan Tunay, Özcan Keskin ve Duygu Karadoğan.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT