TTSO'da Kritik Seçim; Çelebi ve Canbakkal'dan Son Hamleler
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) yönetim kurulu başkanlığı ve meclis başkanlığı seçimleri öncesinde hareketli saatler yaşanıyor. 10 Ekim'de gerçekleştirilen meclis seçimlerinde mevcut başkan Erkut Çelebi'nin turuncu listesi 58, Samet Canbakkal-Ahmet Kazaz ittifakının mavi listesi ise 25 meclis üyesi çıkardı. Cuma günü saat 10.00'da yapılacak seçimlerde 83 meclis üyesi sandık başına gidecek. Sayısal üstünlük Çelebi'nin elinde bulunurken Canbakkal'ın destek arayışları sürüyor. Seçim kulislerinin bir diğer önemli gündem maddesi ise meclis başkanlığı için adı öne çıkan Suat Hacısalihoğlu oldu. Her iki başkan adayının da Hacısalihoğlu ile görüşmesi dikkat çekti.

TTSO'da 58'e 25'lik Tablo! Gözler Başkanlık Seçiminde
Trabzon iş dünyasının yakından takip ettiği TTSO seçimlerinde yönetim kadrosunu belirleyecek son aşamaya gelindi.
10 Ekim'de gerçekleştirilen meclis seçimlerinde mevcut başkan Erkut Çelebi'nin turuncu listesi 58 meclis üyesi çıkararak önemli bir sayısal üstünlük elde etti.
Samet Canbakkal ile Ahmet Kazaz'ın oluşturduğu ittifakın mavi listesi ise 25 üyeyle mecliste temsil hakkı kazandı.
Ortaya çıkan bu tablo, cuma günü yapılacak yönetim kurulu başkanlığı seçiminin en önemli gündem maddelerinden biri oldu.
TTSO Meclis Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak seçimlerde toplam 83 meclis üyesi oy kullanacak.
Seçim sonucunda odanın önümüzdeki dört yıl boyunca görev yapacak yönetim kadrosu belirlenecek.

Erkut Çelebi Avantajını Korumak İstiyor! Bekir Aktürk'ten Destek
Mevcut TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis seçimlerinde elde ettiği sayısal üstünlüğü yönetim kurulu başkanlığı yarışına da taşımayı hedefliyor.
Turuncu listenin kazandığı 58 üyelik temsil gücü, Çelebi açısından önemli bir avantaj oluşturuyor.
Ancak yönetim kurulu başkanlığı için ayrıca yapılacak oylama öncesinde adayların meclis üyeleriyle görüşmeleri devam ediyor.
Çelebi'nin seçim sürecindeki önemli destekçilerinden biri olarak Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk öne çıkıyor.
Aktürk'ün mevcut başkana verdiği destek, seçim kulislerinde dikkat çeken gelişmeler arasında bulunuyor.
Çelebi, cuma günü gerçekleştirilecek oylamada mevcut desteğini koruyarak yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilmeyi amaçlıyor.

Samet Canbakkal Yarıştan Çekilmiyor! Meclis Üyeleriyle Görüşüyor
TTSO yönetim kurulu başkanlığı için yarışan Samet Canbakkal, meclis seçimlerinde ortaya çıkan tabloya rağmen çalışmalarını sürdürüyor.
Ahmet Kazaz ile kurduğu ittifakın 25 meclis üyesi çıkarmasının ardından Canbakkal'ın yeni hedefi, başkanlık oylaması öncesinde destek tabanını genişletmek.
Bu kapsamda meclis üyeleriyle bire bir görüşmeler gerçekleştiren Canbakkal, seçim gününe kadar çalışmalarına devam ediyor.
Çelebi'nin 58 üyelik sayısal üstünlüğü karşısında Canbakkal'ın izleyeceği strateji, seçim öncesinde merak edilen konular arasında yer alıyor.
Başkanlık yarışında belirleyici olan, 83 meclis üyesinin cuma günü kullanacağı oylar olacak.
Bu nedenle adayların son ana kadar sürdüreceği görüşmelerin seçim sonucuna nasıl yansıyacağı yakından takip ediliyor.

Suat Hacısalihoğlu İçin Kritik Görüşmeler! İki Aday da Devrede
TTSO seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığı kadar dikkat çeken bir diğer konu ise meclis başkanlığı yarışı oldu.
Odanın etkin isimleri arasında gösterilen Suat Hacısalihoğlu'nun adı, meclis başkanlığı için öne çıkıyor.
Seçim kulislerinde Hacısalihoğlu'nun meclis başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakıldığı ifade edilirken, her iki yönetim kurulu başkan adayının da kendisiyle yakından görüşmesi dikkat çekiyor.
Bu görüşmeler, yönetim kurulu başkanlığı yarışının yanı sıra meclis yönetiminde oluşacak yeni kadroya yönelik temasların da sürdüğünü gösteriyor.
Cuma günü yapılacak seçimlerde yalnızca yönetim kurulu başkanlığı değil, meclis başkanlığı ve başkanlık divanı da belirlenecek.
Hacısalihoğlu'nun yeni dönemde hangi görevi üstleneceği ise seçim sonucunda netleşecek.
Trabzon iş dünyasının gözleri şimdi TTSO Meclis Salonu'na çevrilmiş durumda. Bir tarafta 58 üyelik avantajını korumaya çalışan Erkut Çelebi, diğer tarafta 25 üyelik temsil gücüyle mücadeleyi sürdüren Samet Canbakkal bulunuyor.
Cuma günü saat 10.00'da başlayacak oylamalar, TTSO'nun önümüzdeki dört yıllık yönetim yapısını belirleyecek.





