Özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kızışan şampiyonluk yarışı, saha dışında da gerilimi artırdı. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakadaki yaşanan olaylar, TFF ve ilgili kurulların Fenerbahçe'yi koruyucu kararlar almasıyla diğer kulüpler arasında da büyük rahatsızlık yarattı. Bu durumun ardından TRT Yorumcusu Barış Yurduseven'in sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti. Yurduseven, "Süper Lig Kulüpleri TFF Genel Kurulu için imza toplamaya başladı… Sezon başından beri 4 büyükler ilk defa bir konuda birleşti!" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı Yönetimindeki Bordo-Mavililer, Deplasman Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor Abdullah Avcı Yönetimindeki Bordo-Mavililer, Deplasman Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

İstanbulspor Başkanı Ecmel Fair Sarıalioğlu'nun, son gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Toplantısı'nda TFF için deklarasyon yayınlanması önerisi, kulüpler arasında geniş destek gördü. Kulüpler artık Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki TFF yönetiminin bir an önce istifa etmesini ya da görevden alınmasını bekliyor. Futbol camiası, adaletin sağlanması ve Türk futbolunun yeniden eski günlerine dönmesi için kararlı bir şekilde hareket etmeye devam ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY