Avcı, Süper Lig'in bitiminden sonra tatilinin ilk bölümü için memleketi Rize'nin Ardeşen ilçesine gitti. Burada bir süre dinlenen Avcı, dün 11:30 uçağı ile Londra'ya geçti. Wembley Stadyumu'nda oynanacak olan Dortmund-Real Madrid finalini izleyecek olan Avcı'nın, bu vesileyle Londra'da bulunan menajerler, kulüp temsilcileri ve futbol dünyasının çeşitli isimleriyle görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.

Londra'ya gidecek olan isimler arasında Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Asbaşkanı Hüseyin Yılmaz da bulunuyor. Özellikle Aziz Yıldırım'ın, bu vesileyle Jose Mourinho ile bir araya gelmesi planlanıyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Abdullah Avcı ve diğer Türk futbol yöneticilerinin, final maçından önce ya da sonra Londra'daki ünlü lüks Türk restoranında buluşmaları kesin gözüyle bakılıyor. Genellikle Londra'daki organizasyonlarda Türkler, bu ünlü restoranda bir araya gelerek keyifli zamanlar geçirirler.


Muhabir: AYTEKİN AKAY