Etkinliğe katılan engelli bireyler, tecrübeli pilot Bayram Yücel ile tandem atlayışı yaparak, ilk kez yamaç paraşütü heyecanını yaşadı. THK Artvin Şube Başkanı Emin Üçüncü, engelli vatandaşları havacılık sporuyla tanıştırmak için düzenledikleri bu etkinlikle, engelleri aşarak gökyüzünde özgürlüğün tadını çıkardıklarını belirtti. Başkan Üçüncü, tüm engelli bireyleri yılın herhangi bir zamanında bu deneyimi yaşamaya davet etti.

Trabzon Eski İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB’de Daire Başkanı Olarak Göreve Başladı Trabzon Eski İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB’de Daire Başkanı Olarak Göreve Başladı

Hopa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Aydoğan Yılmaz da, tüm engelli vatandaşlara evlerinden çıkıp bu tür güzellikleri deneyimlemeleri çağrısında bulundu. Katılımcılardan Tolunay Lokumcu ise yamaç paraşütü deneyiminin oldukça heyecanlı ve güvenli olduğunu ifade ederek, herkesi bu deneyimi yaşamaya teşvik etti. Etkinlik, engelli bireylerin yaşamına heyecan ve farkındalık katarken, toplumda engellilere yönelik pozitif bir mesajın yayılmasını sağladı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY