40 yıldır bitmeyen Büyük Çankaya Oteli Beşiktaş’ın eski başkanı aldı 40 yıldır bitmeyen Büyük Çankaya Oteli Beşiktaş’ın eski başkanı aldı

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin düzenlediği "Kariyer Zirvesi" etkinliğinde konuşan THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, şirketin büyüme stratejileri doğrultusunda her yıl çalışan sayısını artırmaya devam ettiğini ve istihdamı artırma politikalarıyla Türkiye ekonomisine katkıda bulunduklarını belirtti.

THY, "Take-Off 101", "Take-Off Jr." ve "Take-Off Cadet" iş ilanları aracılığıyla uçuş ve yer çalışanı pozisyonlarında alım yapacak. Bu ilanlar, bayrak taşıyıcının 2033 hedefleri doğrultusunda çalışan istihdamını artırmayı amaçlıyor.

Take-Off 101 (Part-Time Öğrenci): Lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik bir program. Değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan adaylar, iki dönem boyunca toplamda 12 ay boyunca THY'de çalışma fırsatına sahip olacaklar. Başvurular için 3. ve 4. sınıf öğrencileri başvurabilecek.

Take-Off Jr. (Yeni Mezun ve Lisans Son Sınıf Öğrencileri): Lisans son sınıf öğrencileri ve yeni mezunlara yönelik bir program. Değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan yetenekli adaylara tam zamanlı iş imkanı sunulacak. Başvurular için lisans son sınıf öğrencileri ve mezunları başvurabilecek.

Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere İkinci Pilot Aday Adayı): Bölüm fark etmeksizin tüm lisans mezunları ve belirli yaş aralığındaki kişilere yönelik bir program. Başarılı olan adaylar, 2 yıl boyunca eğitim görecek ve bir dizi hak ve destekten faydalanacaklar. Başvurular için belirli yaş aralığındaki tüm lisans mezunları başvurabilecek.

THY'nin yayınladığı tüm ilanlara kariyer.thy.com adresinden başvurulabilir. Başvuru tarihleri ve şartları her ilan için belirtilmiştir.

Editör: Birol Sancak