Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor! Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor!

Adnan Şenses, Emel Sayın, Coşkun Sabah, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Çelik olmak üzere birçok sanatçıya vokalistlik yapan Ayşen Birgör, 2007 yılında ulusal ve televizyon kanalında yarışma programına katıldı. Yarışmada jürinin toplam puanları ile üçüncülüğü elde eden Birgör, profesyonel müzik hayatında ise sesi ile konuşulan isim oldu.

GİRESUN'DA BİR OTELE GELİYOR

İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, Çalgı Eğitimi bölümünü kazanmasının ardından sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayşen Birgör günümüzde TRT Müzik ekranlarından yayınlanan bir programda sunuculuk yapıyor. 10 Şubat'ta Giresun Kulakkaya yaylasındaki bir otelde sahne alacak olan Birgör için otel yetkilileri tarafından billboard'larda afişlerine yer verildi. Şehrin muhtelif yerlerindeki bilboardlarda duyurusu yapılan Türk Sanat Müziği'nin son dönem yorumcularından Ayşen Birgör, bir günlük programının ardından Giresun'a veda edecek
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak