Ata Anaokulu Öğrencileri, Polonyalı Akranlarıyla 23 Nisan Bayramında Buluştu Ata Anaokulu Öğrencileri, Polonyalı Akranlarıyla 23 Nisan Bayramında Buluştu

Bezmen, acı haberi sosyal medya hesabından paylaştığı Tolga Savacı'nın fotoğrafıyla birlikte "Yüreğim kanıyor!!! Kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi..." sözleriyle aktardı.

Tolga Savacı'nın ani ölümü sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken, ünlü ismin eşi tarafından yapılan duyuru binlerce kişiyi yasa boğdu.

Ünlülerden Başsağlığı Mesajları

Savacı'nın vefatının ardından ünlü isimler de sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları paylaştılar. Demet Akalın, Tolga Savacı'nın fotoğrafını paylaşarak "Tolga Savacı kalp krizinden vefat etmiş inanamıyorum nur içinde yatsın.." ifadelerini kullandı.

Tolga Savacı'nın ölümü Türk dizi ve sinema dünyasında büyük bir boşluk yaratırken, sevenleri ve meslektaşları tarafından da büyük bir saygıyla anıldı.

Tolga Savacı Kimdir?

6 Mayıs 1963 tarihinde İstanbul'da doğan Tolga Savacı, Türk sinemasının yetenekli oyuncularından biriydi. Fransız Koleji'nden mezun olduktan sonra mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitti. İki yıl boyunca İtalya, Almanya ve Fransa'da mankenlik yapan Savacı, daha sonra sinema ve dizi filmlerinde de kendine yer buldu.

1985 yılında "Arzu" ve ardından "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" gibi önemli yapımlarda rol alan Tolga Savacı, genç yaşta büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmıştı.

Editör: Birol Sancak