24 Haziran seçimleri öncesi muhalefet partileri seçim bildirgelerini açıkladılar. Muhalefetin seçim vaatleri arasında asgari ücretten seçilme yaşına, benzinfiyatlarından daha bir çok yapılması olanaksız sözler bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin uçuk seçim vaatleriyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Erdoğan'ın o sözleri;

Benim Ayaklarım Yere Basıyor

'Benim ayaklarım yere basıyor. Ayaklar yere basmadan bu işler olmaz. Kaç tane ağaç diktin diye sormak lazım. ÖTV'yi kaldırıyorsun onun yerine ne koyacaksın? Vergisi olmayan bir devlet mi var? Şuanda atıyorsun. Yerine koyacağını söyle. Benim vatandaşım bu hesabı onlardan iyi biliyor.'

Kuru Sıkı Atıyorlar

'Onun geçmişindeki bu zihniyet bunu yapamadı. CHP'nin eski temsilcileri karneyle bize ekmek veriyorlardı, sanayağı, gaz yağını öyle veriyorlardı. Kim bu? Eski CHP. Kime yutturacaklar. Ben o değilim diyor. Sırtında küfe yok kuru sıkı at. Yok. Önce ispat etmeden bu işler olmaz.'

Erdoğan, bazı projeler hakkında şunları söyledi:

"Somut has yapacaklarımız neler olacak? İpucu vereyim. Biz çevreciyiz. Bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız. Yeni bir adım daha atacağız. Bazı illerimizde millet bahçeleri kuracağız. Örneğin Konya'da Konya stadı vardı. Onun yerine millet bahçesi."

"Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi Olacak "

"Aynı şekilde Eskişehir. Eski stadın olduğu yere biz şimdi millet bahçesi kuracağız. İstanbul'da öyle. En büyük müjde bu. Atatürk havalimanı millet bahçesi olacak. 29 Ekim'de havalimanı açılacak. Mevcut Atatürk havalimanında da millet bahçesi haline getireceğiz."

"Şuanda animasyon çalışmaları yürüyor. Buradaki 29 Ekim'deki açılışla beraber çalışmalar başlayacak. Belli bir süre alır. Ankara, Gaziantep'de de öyle. Birçok yapılmış olan stadları onların eski stadlarını bunlara dönüştürelim diyoruz. Yemyeşil halkımızın gidip geleceği yerler olsun. İstanbul'da Maslak'ta bir yer var. Orayı da millet bahçesine dönüştüreceğiz. Halk gitsin gelsin bunlara ihtiyaç var."

 
Editör: TE Bilisim