Polis merkezi, önceki gece 155 hattına gelen bir çağrı üzerine harekete geçti. Merkezi arayan bir şahıs, kızını öldürdüğünü söyledi. Olaydan kısa bir süre sonra başlatılan soruşturma sonunda dehşet verici olayın detayları ortaya çıktı ve polisler zanlının evine geldi. Kızını öldüren baba, tek tek cinayetini nasıl işlediğini anlattı ve polisleri cesedi attığı yere götürdü. İşte kan donduran son dakika haberinin detayları...

Ankara'dan gelen son dakika haberi Türkiye'nin gündemine otururken, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında girdi. Gece yarısı 155 çağrı merkezine, şüpheli bir çağrı geldi. Gelen çağrıda bir şahıs 'Kızımı öldürdüm' diyerek kendini ihbar etti. Harekete geçen polis ekipleri, zanlının evine giderek olayın aslını öğrenmek istedi. Cinayet zanlısı baba, olayı polis ekiplerine anlattı. Ekiplerin bir kısmı, liseli kızın cesedinin taşındığı minibüste incelemek yaparken, diğer ekipler de zanlının cesedi bıraktığı bölgeye gitti. Olay yerine ulaştıklarında kan donduran manzara ile karşılaştılar.

'Bir tane kafasında bir tane belinde'

Cesedi inceleyen polisler, kızın belinde ve başında mermi izleri olduğunu ve iki kurşunlar öldürüldüğünü tespit etti. İşte Türkiye'nin konuştuğu cinayet olayının detayları...

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir baba, lise öğrencisi kızını silahla öldürdü.

Çubuk'a bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yaşayan H.Y. (51), polisi arayarak kızı Şeyma Y'yi (18) Kargın Mahallesi yolu üzerinde tabancayla öldürdüğünü söyledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, H.Y'yi gözaltına aldı.

Kafasına ve beline mermi isabet eden 12. sınıf öğrencisi Şeyma Y'nin yol kenarında bulunan cesedi, olay yeri ekibinin incelemesinin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olay yerinde ve zanlının kızını bölgeye getirdiği minibüste inceleme yaptı. Ekiplerin incelemeleri sırasında Çubuk-Kargın yolu trafiğe kapatıldı.

Genç kızın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.
Editör: TE Bilisim