Emekliye son dakika: SGK uzmanı verilecek zamlı maaşı açıkladı Emekliye son dakika: SGK uzmanı verilecek zamlı maaşı açıkladı

Maaşlara %100 Zam:

Şehitkamil Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi ile maaşlara %100 zam yapıldı. Bu anlaşma, Şehitkamil Belediyesi çalışanlarının maaşlarında önemli bir artışa işaret ediyor.

En Düşük Maaş 32.800 TL:

Yapılan zam sonrasında en düşük maaş 32.800 TL'ye yükseldi. Bu gelişme, Türkiye genelinde umut ve heyecan yarattı.

Törenle İmzalandı:

Toplu iş sözleşmesi, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir törenle imzalandı. Törene, önemli isimler katıldı ve bu anlaşma çalışanların haklarının korunması adına büyük bir adım olarak değerlendirildi.

Sürekli İyileştirme Süreci:

Anlaşmaya eklenen bir maddeyle, çalışanlara 7. ayda doğrudan %12,5 zam yapılacağı duyuruldu. Bu, çalışanların maddi haklarının sürekli olarak korunması ve iyileştirilmesi sürecinin bir parçası olarak görülüyor.

Türkiye'ye Örnek Olabilir:

Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver'e göre, bu sözleşme, emekçilerin haklarının korunması ve iyileştirilmesi açısından nadir bir başarı örneği teşkil ediyor. Ayrıca, Türkiye'deki diğer kurumlar için de örnek olabilecek nitelikte bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu tarihi anlaşma, emekçilere verilen değerin ve hak ettikleri maaşların sağlanması adına önemli bir adım olarak kaydediliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK